Egyedileg gyártott prémium akvárium hátterek

Prémium minőségű műszikla hátterek, melyek minden esetben egyedileg, az adott akvárium számára készülnek. Éppen ezért nincsen két teljesen egyforma háttér. Természetes hatásuk ezeknek a háttereknek a legnagyobb. Építettünk már pár akváriumot ilyen hátterek felhasználásával,   és nagyon-nagyon elégedettek vagyunk a minőségével, a kivitelük és a természetes hatásuk is prémium szintet képvisel

Viszont mivel ezek a hátterek egyedileg készülnek így jóval drágábbak, mint a hagyományos műszikla hátterek illetve hosszabb idő, mire elkészülnek és megkapjuk őket. Legalább 3-4 héttel kell számolni. 

Honlapunkon ezekhez a hátterekhez nem szerepelnek árak, Mindegyik háttér verzió legyártható tetszőleges méretben, illetve igény esetén az akvárium jobb és bal oldali oldalüvegére is elkészíthető. Továbbra azt is Ön tudja meghatározni, hogy melyik sarokban legyen kialakítva hely a háttér mögött a szűrő csöveinek és a fűtőnek. Ez lehet csak az egyik sarok vagy esetleg mind a két sarok is.

Minden háttér esetében egyedileg tudunk árat mondani a kiválasztott háttérre, Ehhez az akvárium  pontos belső méreteire van szükségünk.